Opelova akcija 6 meseci besplatno

Ove godine Opel neće učestvovati na BG CAR Show-u, ali je svojim vernim kupcima i svim onima koji razmišljaju o kupovini Opela, u periodu od 27.Februara do 19. Marta obezbedio specijalne povoljnosti.

U svim gradovima Srbije u kojima se nalaze Opel dilerstva počela je akcija  6 meseci besplatno. Za svako kupljeno vozilo u periodu od 27. Februara od 19. Marta, Opel i VB Leasing plaćaju prvih 6 mesečnih rata za vas. Sve šta treba da uradite je da dođete do vašeg najbližeg Opel dilera i uzmete ključeve od vašeg omiljenog ljubimca. Plaćanje nakon pola godine. Ponuda se odnosi samo na putnička vozila.

 

Da bi sve potencijalne kupce Opela uverili u jedinstvenost i atraktivnost naše ponude u periodu od 3.-12. Marta uslediće atraktivne promocije po gradovima Srbije i to sledećim redosledom:

 

Zrenjanin, petak 3.Mart

Novi Sad, subota 4.Mart

Šabac, nedelja 5.Mart

Subotica, ponedeljak 6.Mart

Sombor, utorak 7.Mart

Čačak, sreda 8.Mart

Požarevac, četvrtak 9.Mart

Beograd, petak 10.Mart, subota 11.Mart i nedelja 12.Mart

 

Pored specijalnih uslova za kupovinu i 6 meseci besplatne vožnje, posetioci Opelovih dilerstva imaju mogućnost da osvoje 10 romantičnih vikend putovanja na atraktivne lokacije sa Opelovim automobilom i punim rezervoarom goriva.