GM şi Opel lansează o pagină de Internet pentru sprijinirea discuţiilor bazate pe fapte

• gmeuropefactsandfiction.com dezminte dezinformările uzuale şi miturile moderne
• Descoperiţi răspunsurile la întrebările privind structura, activităţile şi planurile companiei

Nevoia actuală de finanţări tip punte pentru operaţiunile GM din Europa îşi are originea în catastrofala criză economică actuală, cea mai gravă de acest gen din ultimii peste 70 de ani. Dată fiind importanţa situaţiei din punct de vedere politic şi civic, este normal ca zvonurile, speculaţiile şi miturile moderne să înceapă să circule. Pe lângă raportările bazate pe informaţii şi fapte, există şi dezinformări şi repetări ale anumitor afirmaţii care, evident, nu sunt bazate pe fapte.

 

Pentru a veni în sprijinul discuţiilor bazate pe informaţii şi a raportărilor bazate pe fapte, GM şi Opel & Vauxhall au lansat pagina de Internet gmeuropefactsandfiction.com, ce contestă mesajele eronate care circulă frecvent şi le abordează prin intermediul faptelor relevante.
Acest site este o resursă pentru mass-media, blogger-i şi pentru oricine difuzează ştiri despre compania noastră.
Scopul acestei pagini de Internet este de a facilita accesul tuturor persoanelor la informaţii reale.

Pagina de Internet gmeuropefactsandfiction.com permite distribuirea conţinutului ei şi îi încurajează pe cei ce o accesează să participe la discuţii la adresa DrivingConversations.com, blog-ul companiei GM Europe.

 

 

Compania General Motors Corp. (NYSE: GM), unul dintre cei mai mari producători auto din lume, a fost înfiinţată în 1908 şi în prezent produce autovehicule şi camioane în 34 de ţări. Având sediul global în Detroit, GM are 244.500 de angajaţi în întreaga lume şi comercializează şi oferă service pentru autovehiculele sale în aproximativ 140 de ţări. În 2008, au fost comercializate la nivel global 8,35 de milioane de autovehicule şi camioane, cu mărcile: Buick, Cadillac, Chevrolet, GMC, GM Daewoo, Holden, Hummer, Opel, Pontiac, Saab, Saturn, Vauxhall şi Wuling. Cea mai mare piaţă naţională a firmei GM este cea din Statele Unite, urmată de cele din China, Brazilia, Marea Britanie, Canada, Rusia şi Germania. În Europa, GM îşi comercializează autovehiculele pe mai mult de 40 de pieţe. Compania deţine 10 unităţi de producţie şi asamblare a autovehiculelor în şapte ţări şi are aproximativ 54.500 de angajaţi. Mai multe informaţii despre GM sunt disponibile la adresele http://media.gmeurope.com şi http://gmeurope.com. Vizitaţi blog-ul companiei GM Europe la adresa http://drivingconversations.com. Pentru a veni în sprijinul discuţiilor bazate pe informaţii şi raportărilor bazate pe fapte, GM şi Opel & Vauxhall au lansat o nouă pagină de Internet, http://gmeuropefactsandfiction.com.

 

Florentina Stoica
PR Manager

General Motors Southeast Europe
Phone: +40 21 206 07 05
Fax: +40 21 206 07 02

 

Fotografie

Fotografii