GM objavljuje promjene unutar regije Centralne i Istočne Europe

Zagreb – Unutar GM-ove regije Centralna i Istočna Europa došlo je do značajnih promjena rezultat kojih su dva neovisna entiteta: Opel i Chevrolet. Promjene su stupile na snagu 1. studenoga 2009.

 

Zagreb - Unutar GM-ove regije Centralna i Istočna Europa došlo je do značajnih promjena rezultat kojih su dva neovisna entiteta: Opel i Chevrolet. Promjene su stupile na snagu 1. studenoga 2009.

 

Proces odvajanja dva najvažnija GM-ova branda u Europi pokrenut je u prvom tromjesečju ove godine s ciljem da se postigne veća samostalnost pojedinih brandova i tržišta kako bi se što efikasnije moglo pratiti i odgovoriti na promjenjive tržišne uvjete. Razdvajanje će omogućiti bolje ciljani pristup pojedinim tržištima, ubrzati donošenje odluka i pojednostaviti strukturu. Promjene će se također odraziti i na ime dvije nove organizacije: Opel Southeast Europe LLC i Chevrolet Central i Eastern Europe LLC, zadužene za prodaju, marketing i usluge postprodaje Opel i Chevrolet vozila u regiji.

 

Chris J. Lacey, dosadašnji izvršni direktor General Motorsa za Centralnu i Istočnu Europu, nakon 14 godina rada u regiji prelazi u Rüsselsheim, Njemačka gdje preuzima funkciju izvršnog direktora internacionalnih operacija za Opel. Generalni direktor za Opel Southeast Europe je Farid Anabtawi, a Andy Higgins imenovan je generalnim direktorom za Chevrolet Central and Eastern Europe, obojica obavljaju dužnost iz Budaörsa, Mađarska.

 

Kao što je već ranije objavljeno u Hrvatskoj funkciju generalnog direktora za Opel obavlja Damir Gavran, a istu poziciju za Chevrolet obnaša Jernej Kolbl.  Za sva pitanja vezana za Opel na raspolaganju Vam je Danijela Kasunić (dužnost će obavljati privremeno), a kontakt osoba za Chevrolet je Marija Ruk. Jasna Stilinović imenovana je PR menadžerom za Chevrolet CEE i obavljat će dužnost iż Zagreba.

 

 

Kontakti:

Danijela Kasunić                                                   Marija Ruk

PR Coordinator                                                      Marketing Communication Specialist/PR Coordinator

Opel                                                                      Chevrolet

tel: +385 1 6290 981                                             tel: +385 1 6290 992

mob: +385 91 611 66 33                                       mob: +385 91 611 66 18

danijela.kasunic@gm.com                              marija.ruk@gm.com

(mail će biti uskoro aktiviran)

                       

Damir Gavran                                                          Jernej Kolbl

Sales&Marketing Director&Area Director      Country Manager                                           

Opel Croatia, Slovenia, BIH                      Chevrolet Croatia, Slovenia, BIH

Fotografija

Fotografije