Neven Mihić pobjednik natječaja Mladi.Kreativni.Chevrolet.

Zagreb. Neven Mihić pobjednik je natječaja za mlade umjetnike pod nazivom MLADI? KREATIVNI? CHEVROLET! Prvo mjesto osvojio je sa 102 boda od mogućih 120. Drugo mjesto zauzela je Ivana Anušić s osvojenih 95 bodova, a treće su bile sestre Maja i Petra Špoljar kojima je, s osvojenih 94 boda, drugo mjesto izmaklo samo za bod.

 

Zagreb. Neven Mihić pobjednik je natječaja za mlade umjetnike pod nazivom MLADI? KREATIVNI? CHEVROLET! Prvo mjesto osvojio je sa 102 boda od mogućih 120. Drugo mjesto zauzela je Ivana Anušić s osvojenih 95 bodova, a treće su bile sestre Maja i Petra Špoljar kojima je, s osvojenih 94 boda, drugo mjesto izmaklo samo za bod. Osebujna kreacija 20-godišnjeg Nevena Mihića načinjena je od 6 različitih boja svilenog šantunga sa zanimljivim slojevima i dekorativnim epoletama. Nadahnule su ga vesele boje automobila koje je vidio u Chevrolet autosalonima. Haljnia ima oblik balona, dominiraju plava i zlatna boja, a lagana je za održavanje.

 

Massimo je otpjevao kao posebno iznenađenje po prvi put  „Tri slike", pjesmu s novog albuma, a voditeljica programa Antonija Blaće prva je zatrubila u novom Chevrolet Aveu. Time je započela prodaja ovog novog modela. Aveo je najvažniji model u ponudi Chevroleta  koji je treći najveći automobilski brand na svijetu. Novi je Aveo prostran, odlično opremljen kompaktni automobil prihvatljive cijene, koji će oduševiti razne skupine kupaca.  

 

Tema za modni natječaj bila je uniforma za hostese na Chevroletovom štandu na sajmovima automobila na kojima sudjeluje Chevrolet Europe (Ženeva, Frankfurt, Pariz itd.). Glavni kriteriji su bili: privlačno, mladenački, bogato bojama, udobno, lako za izradu po povoljnoj cijeni. Od sudionika se tražilo da uzmu u obzir da neki sajmovi automobila traju duže od dva tjedna.

Pobjednička haljina ulazi u završnicu europskog izbora gdje će se natjecati s njih još 14, a konačna odluka o europskom pobjedniku doznat će se u kolovozu.

Fotografija

Fotografije